Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Violeta Lopez: Abonnement

Doelgroep: Alle leeftijden
Wat leer je:
Schilder plezier
Ervaringen op doen
Je wordt gecoacht
Vernieuwing

Online lessen
Brenda deelt haar ervaringen met een breed publiek. Dit doet zij met heel veel passie en bemoediging. Op deze manier ga je over de drempel geen. Heb je geen ervaringen, dan is het geen probleem, ze blus je enthousiasme niet af, maar Je wordt al gauw aangestoken door haar  enthousiasme. Dit is een mooie gelegenheid om te groeien in je hobby. Brenda geniet van alle werkjes die ze krijgt te zien online. Daarom deelt zij haar enthousiasme en al haar kennis over haar ervaringen met je. Je wordt er blij van, want ze sleept iedereen mee.


zaterdag 14 januari 2023
Miriam Welberg-de Wilde: Abonnement

Brenda is een schildercoach die op deze online schilderclub heel veel goede en uitvoerige uitleg geeft in de vele filmpjes die er op staan. 
Ook kun je op deze plek je eigen werk laten zien om tips, trucs en complimenten op je werk te ontvangen van andere cursisten, maar ook van Brenda!
Ik word altijd blij en enthousiast van deze veelzijdige schildersite


zaterdag 14 januari 2023
Emma van Hamersveld: Abonnement

Het Stappenplan  kwam voor mij juist op het goeie moment , ik was wat uitgekeken op hetgeen ik schilderde, maar een portret leek me te hoog gegrepen.
Met de video erbij ging ik aan de slag , proberen kan altijd, weggooien ook! IK heb heel wat weer verwijderd, ben opnieuw begonnen, maar uiteindelijk was ik wel tevreden met mijn eerste portret.
Zonder deze videolessen was het me niet gelukt. Zoveel aanwijzingen en tips direct te zien is echt leuk. Nog geen moment spijt gehad van mijn  lidmaatschap.


donderdag 12 januari 2023
Ineke Wessels: Abonnement

Ben in het najaar begonnen met schilderen, een bijzonder proces. Brenda is daarbij echt een fijne vraagbaak/  steun. Haar uitgangspunt van zelf ontdekken maakt dat je voor jezelf een bepaalde vrijheid voel om te schilderen en door te gaan. Daarbij geeft ze de tips die nodig zijn op het juiste moment. Top!


donderdag 12 januari 2023
Ria Berga-Stevens: Abonnement

De live uitzending was wat mij betreft geslaagd. Het past helemaal bij Brenda's uitspraak; ' het gaat nooit fout, gewoon nog even doorgaan Ik word door Brenda's spontane manier van lesgeven helemaal gemotiveerd. De ezel staat in de kamer direct in zicht, het vraagt soms een beetje beheersing om andere klussen niet te laten liggen 


donderdag 12 januari 2023
Marga: Abonnement

Het is een goede beslissing geweest om vorig jaar november een abonnement te hebben genomen op ik wil schilderen.  Nooit had ik gedacht om online zoiets te doen. Bij toeval zag ik Brenda live opeen zondagochtend op FB. Haar enthousiasme werkte meteen aanstekend. Nooit eerder had ik lessen gevolgd bij een schildersclubje . Dus rommelde ik maar  wat aan. Eerst nam ik 1 maandabonnement. Dat was meteen een schot in de roos. Dat toen omgezet in een jaarabonnement. Los van de enthousiasme van Brenda en haar goede uitleg, is het ook fijn om contacten te hebben ( online) met andere enthousiaste hobbyschilders. Aangezien ik in mijn omgeving niemand heb waar ik dat mee kan delen. Dus wie twijfelt, meteen doen. 


donderdag 12 januari 2023
Mirelle Spronk: Abonnement

Vandaag maar weer eens ingelogd en WAUW wat een explosie aan leuke creaties komen er voorbij. Heel mooi te zien hoe iedereen op zijn manier bezig is geweest met de challenge. Ik ben een beetje jaloers hahaha. Mijn tijd komt nog wel om meer te kunnen schilderen. Ik pik de kleinere momentjes en ga zonder voorbedacht plan ook wel aan de slag. "Ik wil schilderen" inspireert mij en geeft mij uitdagingen mezelf te ontwikkelen en gewoon te proberen en te doen. Bedankt allemaal en ga vooral zo door dan doe ik dat ook.


donderdag 12 januari 2023
Mirella Satoor de Rootas: Challenge

Wat ik meeneem uit de afgelopen challenge, is vooral het plezier. Dat het niet perfect hoeft, niet af hoeft, veranderbaar kan zijn; dat je gewoon bezig bent ermee. Een dag, 5 minuten, in je hoofd, in het inspiratie boek, of op het doek. Dus: ik ga op vakantie en ik neem mee het inspiratieboek, een reisset penselen, potlood en gum, en een setje kleine tubetjes primaire kleuren. Ik kies voor de leukigheid en niet voor de stress. Die inspiratie komt van jullie, van Brenda, en het zit me gegoten. Thanx allemaal 


donderdag 12 januari 2023
Carla Zonneveld: Abonnement

Omdat ik al twee jaar lid ben kreeg ik van Brenda een uitnodiging voor een video gesprek. Ontzettend leuk om zo kennis met je te maken Brenda.  Wat een enthousiasteling is Brenda. Leuk samen gepraat en ook tips op mijn schilderkunst gekregen. Ik vond het een heel leuk idee en de tijd vloog om. Brenda je bent een topper. Ik heb nog een minuut spijt gehad van mijn lidmaatschap .


donderdag 12 januari 2023
Kirsten Heetland: Abonnement

Ik ben een beginnende schilder en heb voorheen nog nooit een kwast in de handen gehad. Ik word erg blij van je video’s met inspiratie en uitleg. Ik heb mezelf heerlijk de tijd gegeven om alles te ontdekken. Zo ben ik nu eigenlijk alleen nog maar bezig met allerlei technieken (voor achtergronden) aan het uitproberen. Dat alleen is al leuk en verrassend. Doel voor 2023 is om uiteindelijk te komen tot een echt schilderij. Maar tot die tijd vermaak ik me heerlijk met uitproberen. Genieten van de reis i.p.v. de bestemming. Ik zet mijn maandabonnement daarom heel graag om in een jaarabonnement. 


zaterdag 31 december 2022
Marga Hageman: Abonnement

Na eerst Brenda bij toeval op een zondagochtend op facebook live te hebben gezien. Wat ik al meteen als een cadeautje ervaarde, probeerde ik alles wat met “Ik wil schilderen” te bekijken. Toen zag ik in oktober 2021 een maand aanbieding waar ik mij voor had aangemeld. Toen werd ik zo mogelijk nog enthousiaster en heb dat omgezet in een jaarabonnement. Ik schilder nu ongeveer 6,5 jaar. Autodidact. Ik ben van mijzelf vrij eigenwijs als het om raadgevingen gaat. Dus wilde ik nooit op les of zoiets.

Maar....... dit zoooooo prettig om de enthousiaste uitleg van Brenda te krijgen. En de tips die zij geeft zijn echt duidelijk . Ik heb er al heel veel van gebruikt. Ik zou iedereen aanraden een abonnement te nemen. 


vrijdag 23 december 2022
Petra Dorsman : Abonnement

Lieve lezers,

mocht je nog twijfelen, mss kan ik je over de streep trekken. Ik heb mijn maandabonnement omgezet naar jaar abonnement ipv tijdschrift. Nu kan ik overal even op de website inspiratie opdoen. Rijden in OV, wachten in ziekenhuis, tandarts en dan kijken naar de enthousiaste Brenda.  Maar ook de vragen en antwoorden, feedbacks en vele tips, zonder hatelijkheden en altijd vriendelijk. Ik krijg er motivatie van en mijn hoofdje gaat leeg. Ook de huiskamer lessen op de video zijn geweldig, Gewoon doen, en die aanbieding niet laten lopen! Wat kost een tijdschrift wel niet? Dit is vele malen leuker en je gaat veel eerder aan de slag, zo leuk!

Tot op de site ...en kleurrijke  groetjes Petra


vrijdag 23 december 2022
Anja: Abonnement

Hallo allemaal,

Sinds een maand heb ik een abonnement van ik wil schilderen. Ik ben razend enthousiast!!! Er wordt op een super leuke en inspirerende manier uitleg gegeven! Hierdoor al heel veel geleerd. Ik ben het weekend vrij en kan niet wachten om weer ‘ikwilschilderen’ te openen.

Alvast fijne feestdagen!

groetjes Anja

 


vrijdag 23 december 2022
Agnes: Dagworkshop

Vandaag voor de 2e keer een workshop gehad bij Brenda. Wat een gezellige dag!  veel geleerd! 
Duidelijke uitleg en hulp gehad waar nodig. Een heerlijke lunch gehad met leuke gesprekken aan tafel. Uitwisselen van ideeën en ervaringen.

Ik heb me al opgegeven voor de workshop in januari!


zaterdag 03 december 2022
Melanie: Dagworkshop

Een ontzettende leuke zaterdag workshop gehad!
Schilderen met een leuke groep dames, de ene net iets meer ervaring als de ander maar allemaal tevreden naar huis. Het ontbrak ons aan niets, gezelligheid, uitleg, nieuwe technieken en een heerlijke lunch!

Dankjewel Brenda voor deze geslaagde workshop en je gezelligheid, wij komen zeker nog een keer terug!


woensdag 30 november 2022
Geke: Abonnement

Ben lid geworden omdat ik naast mijn schilderclubje wat anders wilde. Ik wil meer dan alleen plaatjes naschilderen.Kwam de online schilderclub van Brenda tegen, en moet zeggen heb nog nooit zo'n inspirerende en veelzijdige online schilderclub gezien. Brenda weet je te motiveren ( durven en doen). Ben blij met mijn abonnement en kan het iedereen aanraden.

Brenda nog bedankt voor het leuke video gesprek en de tips.


woensdag 23 november 2022
Yvonne: Abonnement

Al twee jaar ben ik lid van deze heerlijke ongedwongen, vrije, maar ook zeker laagdrempelige schilderclub van Brenda. Vanmiddag een super leuke videocall mogen hebben met Brenda ? En zoals ze is op haar live, videolessen, zo is ze ook in het echt! Gewoon een heerlijk persoon, zo fijn! En wat heb ik veel van haar geleerd, mixen met medium, durven doen met allerlei materialen, leren kijken en gewoon doen. Fouten kunnen ook leuk zijn en zo niet, jammer dan. Leer je alleen maar van. Onderling op de IWs is het ook heel leuk, geen onvertogen woord, je respecteert elkaar en anders ga je gewoon weg. En wat ik ook erg fijn vind, is dat de lessen bestaan uit concreet, duidelijk en zeker geen ellenlange uitleg. Kan ik namelijk niet zo goed tegen.....dan verlies ik mijn interesse of ik val in slaap en gooi het aan de kant.                   

Ik ben blij dat ik ooit deze stap genomen heb! Op naar nog meer kleur, eigen style en mooie schilderijen. 


maandag 21 november 2022
Diane: Abonnement

Ik zag Brenda voorbij komen op insta en heb eerst een cursus portret schilderen bij haar gedaan. Wat enorm leerzaam. Veel tips waardoor plezier van schilderen weer is aangewakkerd dus jaar abonnement genomen.

Wat een mooie omline schildefclub , super mooi. Heel mooi opgezet en wat zal ze er een werk mee hebben gehad om deze zo op te zetten. Wat heb ik een respect voor Brenda en haar schilderen. Dat ze ziet wat er niet goed is in een werk maar dit ook uit kan dragen en vertellen. Want oh oh, 1 streepje te ver of iets te donker of te licht en je hebt meteen een heel ander portret. Ben alweer begonnen aan een nieuw portret, zin in!

Aanrader, groetjes Diane


donderdag 17 november 2022
Christa: Abonnement

Ik zit helemaal in de Brenda bubbel/modus heerlijk.  Wat heb ik in die korte tijd dat ik lid ben veel van jou geleerd. Van hoe ik een plaatje langer open kan houden op de telefoon of een schermfoto maken om tijdens het schilderen een onderdeel te kunnen vergroten. De prutpot met restjes verf die ik echt veel gebruik. Vooral het klaarzetten van kleurtjes zodat ik elke dag aan mijn hobby-tafel kan zitten en direct kan beginnen met schilderen. Vroeger kwam ik soms maanden niet aan toe omdat ik dan alles eerst moest pakken en ook niet goed wist hoe ik moest beginnen. Nu ga ik elke dag al is het maar een kwartiertje. Ik hoef mij ook niet meer te haasten omdat ik in laagjes opzet dus heb ik veel plezier in. 

Wat ben jij betrokken bij jouw cursisten. Ik vind het ongelofelijk.  Je hebt ook een eigen leven en je doet zoveel leuks voor ons. Altijd positief en een vriendelijk woord maar toch ook kritisch als het moet. Jij bent altijd vrolijk en enthousiast. Ik word er blij van. Dank je wel wel.


woensdag 16 november 2022
Ingrid: Abonnement

Vorige week ontving ik een bericht dat Brenda, omdat ik al 2 jaar lid ben van Ik wil schilderen, graag via een video gesprek kennis wilde maken.
Hoe leuk is dat......en vanmiddag was het dan zo ver!!!!
We hebben over van alles gesproken en ik kreeg ook een tip waar ik bij mijn volgende werkstuk op moet letten.
Dank Brenda ... ik heb het erg leuk gevonden en zal nu zeker niet meer zolang schromen om je een vraag te stellen als ik ergens tegen aanloop bij het schilderen.


woensdag 16 november 2022
 
Powered by Phoca Guestbook