Skip to main content

Het Marokkaanse vrouwtje, de making-of.
Een uniek en exclusief kijkje achter de schermen
LET OP: Decemberactie, je krijgt deze training GRATIS 
bij het afsluiten van een jaarabonnement

Niets is leuker om te zien hoe een kunstwerk gemaakt wordt. Geïnspireerd worden door materialen, technieken en van een manier van werken. Een kijkje nemen in een atelier en de kunstenaar op de vingers mogen kijken. Vraag jij je ook zo vaak af hoe een kunstwerk tot stand komt? Welke materialen er zijn gebruikt en welke technieken? Hoe heeft de kunstenaar dit toch gedaan?

Deze training is uniek en exclusief. Welke kunstenaar laat je nou precies zien hoe een kunstwerk is gemaakt? Deelt alle tips en technieken en vertelt er ook nog eens bij hoe en waarom, zonder geheimen? Ik dus!

 

Het Marokkaanse vrouwtje

Wat kun je verwachten?
  • 4 uur lang live opnames vanuit mijn huiskameratelier van deze making-of.

  • Je ziet mij aan het werk, met penselen, paletmes, inkten, verf, doekjes, sjablonen, reliëf, gietend, druppelen, schrapen, enz. 

  • Je gaat leren hoe je een krachtig schilderij schildert.

  • Je gaat ervaren hoe een creatieve brein werkt tijdens dit hele proces.

  • Ja, mijn fouten kom je ook te zien. Hoe gaaf is dat? De oplossingen gaan je verder helpen.

  • Je kunt de video's bekijken zo vaak je maar wilt. Want geloof mij, je gaat keer op keer nieuwe dingen ontdekken. 

  • Na aankoop heb je direct toegang tot alle video's.

  • Geschikt voor iedereen die creatief nieuwsgierig is en openstaat om met nieuwe materialen en technieken aan de slag te gaan. 

  • Je hebt voor onbepaalde tijd toegang, dus geen haast.

 

 

Geen geheimen! Je mag alles zien.

Dit schilderij is in 11 lagen opgebouwd en de making of is te zien in een serie van 14 video's.

Alles wat er tijdens dit creatieve proces voorbijkomt krijg je te zien. Hoe kom je op de ideeën. Hoe bepaal je een compositie, kleuren en techniek. Stap voor stap, laag voor laag.

Jij krijgt letterlijk een kijkje in mijn huiskameratelier, maar ook in mijn creatieve brein.

Mijn doel hiermee is om jou te inspireren. Hoe bouw je een schilderij op. Combineer technieken en materialen met elkaar. Hoe kom je aan inspiratie en wat moet je doen als je vastloopt? Alle technieken en materialen die in dit schilderij "Marokkaanse vrouwtje" zijn verwerkt kun jij na het zien van deze training direct toepassen. Ga ermee aan de slag in je eigen werk en train en ontwikkel jouw creativiteit.

Het is zeker niet de bedoeling dat je dit werk na moet gaan schilderen. Ik wil je juist stimuleren om te gaan schilderen en niet na te schilderen. Het gaat erom dat je de tips & technieken die jij leuk en interessant vindt, zelf toe kunt gaan passen.

Zo creëer je eigenheid, hoe gaaf is dat

Nog nooit geschilderd of al jarenlange ervaring? Laat je inspireren door deze making-of. (Beter) Leren schilderen is natuurlijk wel DOEN. Door meters te maken ga je het beheersen. Met steeds weer nieuwe materialen en technieken. Je gaat zó geïnspireerd en gemotiveerd worden. Ik weet het zeker!

Volg de stappen in je eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt en binnen je eigen kunnen.  Maak gebruik van de materialen waar jij graag mee werkt en schilder op je eigen manier, in de penseelstreek (handschrift) die bij jou past en waar jij blij van wordt.  Zo creëer je eigenheid, hoe gaaf is dat.