Skip to main content

Leer de basistechnieken
WATERVERF + HANDLETTERING

Waarom waterverf? Het is telkens oplosbaar en je kunt er de mooiste kleuren mee mengen. De mogelijkheden zijn enorm en de resultaten zullen je telkens verrassen. Kortom, een heerlijke training voor de zomermaanden waar je helemaal in los kunt gaan. Het hoeft allemaal niet zo netjes, dat maakt het juist zo artistiek.  Hoe heerlijk is dat!

In deze training leer ik je de basistechnieken van waterverf en handlettering (alla Brenda) zodat je op vakantie, in de tuin of in je atelier de leukste waterverfkunstwerkjes kunt gaan maken.

Waterverf

Wat kun je verwachten?
  • 7 video's waarin ik je de basis-stappen van waterverf en handlettering leer alla de eigen werkwijze van Brenda

  • Je krijgt stap voor stap te zien hoe je met water en verf de gaafste creaties kunt maken met super waardevolle tips,  technieken, inspiratie en motivatie.

  • Je leert te durven en te doen. Dat is echt een belangrijk ingrediënt bij het schilderen met waterverf. 

  • Door de handlettering leer je met je eigen handschrift een eigen stijltje te letteren en kun je elk schilderwerk nog mooier en persoonlijker maken met leuke teksten. 

  • Na deze training zul je bruisen van inspiratie en er gelijk mee aan de slag willen.

  • Na het inloggen heb je direct toegang en kun je er gelijk aan beginnen.

  • Geschikt voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen door telkens iets nieuws te leren.

 

Gewoon DOEN!

Welke materialen je allemaal nodig hebt? Daarover is even goed nagedacht. Omdat het een zomereditie is geworden heb ik een leuk handsaam pakketje samengesteld met de basismaterialen, zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen voor onderweg op op vakantie.

Heb je de materialen thuis, dan kun je er meteen aan beginnen. Heb je nog niks? Dan kun je deze set nu online kopen via onderstaande button. 

Kun jij niet? ECHT WEL!

Aquareleren is best moeilijk maar door deze training laat ik je zien dat je ook op een makkelijke manier hele gave werkjes kunt maken met waterverf. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de ijsjes en de citroenen kunt schilderen. Je leert hoe je bepaalde effecten kunt creëren en hoe je laag voor laag kunt gaan werken. Met deze basistechnieken kun je alles schilderen wat je maar wilt. Leg de lat laag, het hoeft niet netjes en precies, dat is juist het gave van waterverf. Door het veel te doen ga je de technieken onder de knie krijgen. 

Met de training handlettering kun je je werk een extra persoonlijk tintje geven. Je gaat leren om van jouw eigen handschrift een gaaf en creatief lettertype te maken. 

Na het zien van deze training weet ik zeker dat je direct zelf aan de slag wilt gaan en je versteld zult staan hoe snel je leuke resultaten gaat boeken. 

Maak er wat moois van en vergeet vooral niet te genieten. 

Veel schilderplezier  

Laat ons zien wat je hebt gemaakt!

Een ervaring van een deelneemster:

'Ik heb de training 'Basistechnieken Waterverf' gevolgd. Ik had nog nooit met waterverf geschilderd, maar wat een leuke training! Alles wordt zo goed en duidelijk uitgelegd. Het is erg verslavend en ik wil steeds weer wat anders uitproberen. 

Het materialenpakket wat Brenda heeft samengesteld is klein zodat je het makkelijk overal mee naar heen kunt nemen. Ik heb het aangeschaft, meegenomen op vakantie en er heerlijk mee geschilderd op de camping. Superhandig!! En de handlettering als extraatje, super!! -Sabrina.'

Heb je een werkje geschilderd, dan wil je hem natuurlijk wel graag laten zien om er ook feedback op te krijgen.

Ik zeg "Super welkom in ikWilschilderen"

Speciaal voor deze training krijg je direct gratis toegang tot onze besloten community bij het board 'Waterverf'.

Je kunt er jouw creatie delen, er vragen over stellen, erover sparren, leren van anderen, feedback krijgen en inspiratie op doen met een gezellige inspirerende groep creatievelingen. Niks leuker om elkaar te motiveren, inspireren, stimuleren en van elkaar te leren.

Zo schilder je in je eentje thuis, op momenten wanneer het jouw uitkomt, maar ben je toch samen als je daar even behoefte aan hebt.