Skip to main content

Glazen waterpot met penselen
Opgezet in grove penseeltoetsen. Ik ga het je leren!

De opdracht voor mijn leden was een glazen waterpot met penselen schilderen in een eigen stijl, met zelf gekozen technieken en met je favoriete  kleurenpalet. Zo'n leuke uitdaging laat ik ook niet aan mijn neus voorbij gaan dus zie hier mijn creatie.

De hele making of is live opgenomen. Je bent dus getuige van mijn spontane ideeën, wispelturigheid en strubbelingen en geloof mij, hier ga je heel veel van leren. 

 

Glazen waterpot met penselen

Wat kun je verwachten?
 • De making-of van dit schilderij in 4 duidelijke video's.

 • Je gaat o.a. leren werken met collagematerialen en met een paletmes. Daarnaast ga je gelaagd werken en leren hoe je water in glas schildert.

 • Megaveel schilderplezier met super waardevolle tips, technieken, inspiratie en motivatie.

 • Je kunt deze technieken, samen of onafhankelijk van elkaar, zelf direct toepassen in welk kunstwerk dan ook. 

 • Hoe meer je oefent, des te beter ga je het beheersen en dat maakt schilderen nog leuker.  

 • Je kunt de video's in je eigen tempo en in je eigen tijd bekijken want je hebt voor onbepaalde tijd toegang, dus geen haast. 

 • Je kunt je kunstwerk plaatsen in het moodboard van onze inspirerende community (besloten).

 • Na aankoop heb je direct toegang en kun je er gelijk aan beginnen.

 • Geschikt voor iedereen die zichtzef creatief wil ontwikkelen en zelf wil leren creëren. 

   

Van een leeg doek naar dit schilderij!        Hoe dan?

Een uitdaging aangaan? Ik hou ervan. Wil je tot nieuwe creaties komen, dan moet je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Zo creëer je steeds meer eigenheid in je schilderijen en wordt schilderen nog leuker. 

Wil jij dat ook?

In deze making-of is te zien hoe je dat kunt aanpakken. Een eigen werk maken in de technieken, kleuren en compositie die jij leuk vindt. 

Dit is helemaal waar deze making-of over gaat. Niet zozeer om de voorstelling, maar om de tips & technieken die nodig zijn om tot dit resultaat te komen. Weet je deze te combineren in je eigen werk en met je eigen penseeltoets? Dan zul je grote stappen maken en jezelf verrassen met wat er allemaal nog meer mogelijk is. 

ikWilschilderen is dé online schilderplek waar je handvatten worden gegeven en uitgedaagd wordt, om je creativiteit enorm te ontwikkelen.

Blijf vooral nieuwsgierig, laat je inspireren en blijf leren. Ik heb een goeie tip voor je:  'GO FOR IT' 

Kijk mee in mijn Atelier

Kun jij niet? ECHT WEL!

De making-of bekijken, lat omlaag en gaan met die banaan! Maak de stap, ga eventueel  buiten je comfortzone en durf te doen. Door het keer op keer te oefenen, door fouten te maken en deze te herstellen ga je creatief groeien. Je komt het allemaal tegen in deze making-of. 

Ga je ervoor, dan krijg je de omschrijving en video, van de opdracht waaruit dit werk is ontstaan, erbij. Gewoon om hem thuis nog eens lekker zelf te maken. Zo kun je er voor jezelf een geheel eigen draai aan geven met alle kennis uit de making-of in combinatie met alles wat je al weet en kunt. 

Heb jij je eigen werk gecreëerd, dan wil je hem natuurlijk wel graag laten zien. 

Ik zeg "Super welkom in ikwilschilderen.nl."

Dit is namelijk dé allerleukste online schilderplek waar je direct, gratis toegang krijgt tot verschillende moodboards van onze besloten community. Je kunt er jouw schilderij delen en er meteen inspiratie opdoen van alle schilderijen die onze leden daar al hebben geplaats. Niks leuker om elkaar te motiveren, inspireren, stimuleren en van elkaar te leren. En zeker weten dat je feedback en leuke reacties krijgt, want zo zijn onze leden.