IK KOM ERAAN!
Live workshop op locatie
NIEUW NIEUW NIEUW

Onze leden zitten verspreid door het hele land. zelf in België en Spanje. Ik krijg heel vaak te horen:  'als ik dichterbij had gewoond, had ik lessen of een workshop bij jou gevolgd'.

Superleuk om te horen natuurlijk. Maar we vinden het zó jammer, dat het er om de afstand dan niet van gaat komen. 

Daar hebben we wat op bedacht: we komen gewoon naar jou toe!

Wat gaan we doen?

  • Dat mag je helemaal zelf bepalen. Ik ga je persoonlijk begeleiden in wat jij die dag wilt leren.

  • Wil je een techniek leren die je nog nooit hebt gedaan? Gaaf, geef ik je de handvatten zodat je je creativiteit een boost kunt geven.
  • Heb je een leuk voorbeeld en wil je daarmee aan de slag. Ik ga je helpen om het te realiseren en er ondanks het voorbeeld een eigenheid in aan te brengen. 

  • Ben je al met een werk bezig en wil je daar begeleiding in? Top! Gaan we die stappen maken en misschien wel de puntjes op de i zetten. 

 

Hoe werkt het?

Wanneer ik naar welke provincie kom, in mijn mooie ikWilschilderen upje, is nog niet bekend. Eerst kijken of er animo voor is. Dit kan door jouw naam, plaats en provincie naar mij te mailen zodat ik je op de lijst kan zetten, geheel vrijblijvend. Zijn er voldoende deelnemers dan plan ik een datum en locatie en breng jou hiervan als eerste op de hoogte. 

Je komt op de afgesproken datum naar locatie toe met je eigen materialen/ezeltje en voorbeeld/idee wat je wilt maken. We starten om 10 uur en de dag eindigt om 15 uur. Tussendoor nemen we tijd om te lunchen en de resultaten van de ochtend even lekker onder de loep te nemen. 

Je zult de hele dag door waardevolle tips krijgen en het leuke is dat, omdat we met een groep zijn, je de tips van anderen ook lekker mee kunt pakken. Mijn uitleg zal duidelijk en eenvoudig zijn zodat je er later thuis zelfstandig mee verder kunt gaan.

Kortom, kom maar op met jouw wensen, ik ga je helpen ze te realiseren.

Naast dat we elkaar zullen motiveren en inspireren, gaan we er een hele gezellige creatieve dag van maken. Ik heb er zin in!

Kosten voor deze inspirerende dag workshop zijn € 105,- incl. koffie/thee en lunch.

Er is plek voor 10-15 personen. Geef je snel op want VOL = VOL.

Reserveren doe je door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat weten in welke provincie je woont, dan kom ik misschien naar jou toe!