Skip to main content
ikWilschilderen goes Ghana
 
Eindelijk kan ik het nieuws delen en ben zo enthousiast om dit aan te kondigen! Als je mij kent, weet je misschien dat ik een zwak heb voor ontwikkelingswerk. Waarschijnlijk komt het uit mijn jeugd, aangezien mijn oom missionaris was en ik dit als kind GEWELDIG vond. Ik heb meerdere projecten gesteund, zowel persoonlijk als met mijn schilderijen.
 
Mijn droom is altijd geweest om ter plekke deel uit te maken van een project en nu is het dan zover!
 
Het begon allemaal toen ik Gerrie online tegenkwam via ikWilschilderen. Ze deelde in de community dat ze tijdelijk voor haar project in Ghana zat. Ik las dit en stond meteen aan. Ghana? Project? Wat dan? Ik heb meteen contact gezocht en nu, bijna een jaar later, staan we op het punt om iets veelbelovends te gaan doen!
 
De tickets zijn geboekt en begin november vertrek ik samen met mijn lieve dochters Sanne  en Fleur naar Ghana.
Onder de vleugels van Gerrie, Gerrit en Jones (zie foto's), gaan we vrijwilligerswerk doen voor hun inspirerende project. ✨
 
Ze zijn bezig met de opbouw van een basisschool in het dorpje Bomeng in de binnenlanden van Ghana. Er is onderwijs…, maar het niveau ligt erg laag en de bewoners zijn erg blij met dit initiatief. Hoe bijzonder is dat?
 
Ons doel is ter plaatse hulp bieden, het project ondersteunen en kleur toevoegen met mooie muurschilderingen!
 
We hebben ook besloten om financieel bij te dragen aan cruciale doelen. Allereerst, echte toiletten voor de school, want elk kind verdient deze, voor ons zo normale voorziening. Geen gaten meer in de grond! Voor de eerste 4 toiletten is een bedrag van €3000 nodig.
 
Daarnaast zijn er nog veel meer wensen waaronder: een schoolplein voor de kleinste kinderen en een voetbalpleintje. Een muur om de school met hekken die je kunt afsluiten. Lesmateriaal, computers, Engelse leesboekjes, stof voor schooluniformen, schoolborden, enz. We hopen dat ze met de overige €2000 veel van deze wensen kunnen realiseren. Kortom, alle donaties zijn meer dan welkom.
 
We nemen jullie graag mee op ons avontuur via updates en verhalen. Samen hopen we een blijvende impact te creëren en veel te kunnen bijdragen aan deze prachtige gemeenschap. En als jullie willen, kunnen jullie ons daarbij helpen! Via de button 'Go Fund Me' staat nog veel meer informatie en kan je een (klein) bedrag doneren. Hoeft niet natuurlijk, maar wordt meeeeega gewaardeerd 💗💗💗.
 
Wordt vervolgd...
 
Liefs, Sanne, Fleur en Brenda

Wil jij een kindje in Ghana financieel steunen via ons 'adoptieproject' of heb je nog andere vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je verder kunnen helpen.

Liefs, Gerrie, Gerrit en Jones