Skip to main content

Op zoek naar een spetterend nieuw jaar vol schilderplezier?

Sluit vóór 1 januari een jaarabonnement af en pak die voordelen! 

 

🌟 Ontvang in januari GRATIS onze exclusieve training (t.w.v. €99,95) over de making-of van het 'Marokkaanse Vrouwtje'.

💰 BESPAAR €65 t.o.v. een maandabonnement.

👕 Krijg onze stoere knaloranje 'ikwilschilderen' schilderschort t.w.v. €19,95  CADEAU. 

Mis dit superaanbod niet! Word nu lid en laat je creativiteit bloeien in 2023! 🚀🎨

We hebben iets spectaculairs voor je in petto. Toen ik dit aan mijn vriendin vertelde, verklaarde ze me voor gek, maar ik ga ervoor. Luister goed, want dit wil je niet missen!

Voor slechts €25 krijg je 30 dagen volledige toegang tot onze online schilderclub.

Wat kun je verwachten? Toegang tot meer dan 700 schildertechniekvideo's, trainingen, moodboards, kunstwerken, opdrachten, mastercalsses en begeleiding voor zowel beginners als ervaren schilders.

Heb je hulp nodig? Onze creatieve gemeenschap staat voor je klaar.

LET OP!! Je proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen. En als je vóór het einde van de maand voor een jaarabonnement kiest, krijg je die €25 terug.

Lijkt het je superleuk om een kijkje in onze schilderclub te nemen en er 30 dagen lang inspiratie en technieken uit te halen? Wacht dan niet langer! Klik op de button hieronder en voel je meer dan welkom bij onze gezellige club.

Een maand- of een jaar abonnement?

 ikWilschilderen is dé leukste en meest inspirerende online schilderclub voor iedereen die thuis wil schilderen.

Vanuit mijn ervaring als kunstschilder en schildercoach krijg je tips, technieken, video’s en laagdrempelige opdrachten om in jouw eigen stijl (nóg beter) te leren schilderen.

Ga NU het creatieve avontuur aan en neem een abonnement op ikWilschilderen

ONTDEK HIER JE CREATIVITEIT EN ONTWIKKEL EEN EIGEN STIJL

Je hebt al een abonnement vanaf €14,60 per maand. Dat is nog géén €0,50 per dag!

Abonnement

Wat kun je verwachten?
 • Een Atelier met 20 trainingen bestaande uit bijna 700 inspirerende  video's boordevol tips & technieken, op een duidelijke manier voorgedaan en op een makkelijke manier uitgelegd. Maandelijks worden er nieuwe video's gepost met o.a. nieuwe tips, technieken, making-of's enz.
 • Je krijgt direct toegang tot onze hulpvaardige community waar je terecht kunt met al je vragen. Je kunt er zelf werk posten en feedback geven en krijgen. Superleerzaam natuurlijk, want je kunt er ook zien wat anderen maken en welke tips en feedback zij krijgen. Het leuke van deze community is, ook al zit je alleen thuis te schilderen, je toch het gevoel hebt dat je het met een groep enthousiaste creatievelingen doet. We motiveren en stimuleren elkaar om creatieve stappen te maken en om meer eigenheid te ontwikkelen.
 • We hebben verschillende moodboards met al honderden schilderijen welke door de leden gemaakt zijn, dus inspiratie genoeg. 

 • Regelmatig bedenk ik een leuke opdracht waar je aan mee kunt doen. Het doel is altijd om jouw eigenheid te ontdekken en te ontwikkelen, buiten je comfortzone te gaan en creatieve stappen te gaat maken. 

 • Het platform is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Loop je vast? Dan helpen we je natuurlijk. 

 • Een abonnement is gemakkelijk weer op te zeggen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Begin vandaag want het perfecte moment gaat nooit komen!

Herken je dit? 

 • Je wilt jezelf ontwikkelen en meer eigenheid creëren.
 • Je bent wel klaar met naschilderen en wilt graag leren een eigen werk te maken. 
 • Je bent eraan toe om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 
 • Je wilt met nieuwe technieken en materialen leren werken, maar geen idee hoe je moet beginnen en met wat. 
 • Je weet niet waar je de motivatie, inspiratie en technieken vandaan moet halen. 
 • Je wil erg graag thuis schilderen, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken.
 • Je schildert al thuis, maar je mist feedback om een volgende stap te zetten.
 • Je wil graag je creativiteit delen maar weet niet met wie en op welke plek.   

DAN... is dit de plek waar je in je eigen tijd en op je eigen tempo invulling kunt geven aan jouw passie voor schilderen. Gewoon, vanuit je gezellige huiskamer. 

Schilderen is veel meer dan een penseel, wat verf en een wit doek. Je kunt je op een creatieve manier uiten, maar het is ook een moment van rust. Uit je hoofd stappen, obstakels overwinnen en iets creëren wat je helemaal zelf hebt bedacht. Geloof mij, je wordt er een nóg leuker mens van. Plezier hebben, dat is het belangrijkste. 

Heb je nog nooit een penseel in je handen gehad? Geen probleem, hier krijg je dé tips en technieken om te beginnen aan je nieuwe hobby. Heb je al jarenlang ervaring en wil je graag nieuwe dingen leren? Leuk! IkWilschilderen staat boordevol video's met de meest uiteenlopende schildertips en technieken. Laat je inspireren en verrassen in deze leukste online schilderclub.

VOOR WIE IS ikWilschilderen?

VOOR DE ENTHOUSIASTE CREATIEVELING DIE...

 • ...thuis op eigen tempo wil (leren) schilderen, op een niveau dat bij je past.

 • ...begeleid wil worden met tips, technieken en oefeningen d.m.v. ruim 700 inspirerende en duidelijke video's. 

 • ...verlangt naar inspiratie en motivatie om zichzelf te blijven ontwikkelen.

 • ...haar/zijn resultaten wil delen en graag feedback krijgt van andere creatievelingen.

 • ...het interessant vindt om meer te weten over mijn leven als ondernemend kunstenaar . 

 • ...zich wil laten inspireren door mijn eigen ervaringen, ontwikkelingen en natuurlijk ook strubbelingen.

STEL JE VOOR DAT...

 • ...je leert werken met nieuwe materialen en technieken welke jouw creatviteit een boost geven

 • ...je eigen werk gaat creëren in een eigen stijl.

 • ...je deel uitmaakt van een creatieve online schildergroep waar je door mij en andere leden dagelijks wordt geïnspireerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

 • ...je al je schildervragen online aan ons kunt stellen.

 • ...je tips en leuke opdrachten krijgt om telkens een stapje verder te komen.

 • ...je elkaars werk online kunt bewonderen en er feedback op kunt krijgen.

 • ...je dit alles lekker op je eigen tempo en vanuit je eigen huiskamer kunt doen.

Maand-of jaar abonnement?

Maandabonnement:  €19,95 p. mnd

 • Per maand opzegbaar

 • Eerste 30 dagen voor € 14,95

 • Toegang tot onze inspirerende, motiverende en gezellige community

 • Toegang tot inspirerende moodboards, meer dan 700 video's (met een totale lengte van 150 uur schilderplezier) en trainingen boordevol tips en technieken

 • Inclusief app 'huddle community & e-learning' voor op je mobiel/tablet

 • Te allen tijde om te zetten naar een jaarabonnement 

Jaarbonnement: € 175,00 (= € 14,60 per maand)

 • Per jaar opzegbaar

 • € 65 korting t.o.v. maandabonnement

 • Toegang tot onze inspirerende, motiverende en gezellige community

 • Toegang tot inspirerende moodboards, meer dan 700 video's (met een totale lengte van 150 uur schilderplezier) en trainingen boordevol tips en technieken

 • Inclusief app 'huddle community & e-learning' voor op je mobiel/tablet

 • Dé ikWilschilderen schilderschort t.w.v. €19,95 cadeau (éénmalig)

LET OP: Sluit je voor 1 januari nog een jaarabonnement af op ikWilschilderen, dan ontvang in januari GRATIS onze exclusieve training (t.w.v. €99,95) over de making-of van het 'Marrokkaanse Vrouwtje'.

De abonnementen worden automatisch verlengt. Wil je je abonnement stopzetten?  Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,

dan wordt het abonnement voor de eerstvolgende betaling beeïndigd.

Let op!! Als je zelf het abonnement stopzet door de laatste betaling te storneren,   

zijn wij helaas genoodzaakt je een  factuur te sturen van €10 (€25 bij een creditcard.) ex. btw  i.v.m. administratiekosten.

Wat vinden onze creatieve leden ervan?

Bedankt voor de leerzame video’s die bij deze cursus horen. Ik heb een jaarabonnement en kijk elke dag naar de video's en het stimuleert mij enorm. Uitleg vind ik fantastisch, duidelijke uitleg en demonstraties. Heb het nog niet eerder zo ervaren. Heel fijn, ben er heel blij mee. Dank je wel. -Anneke

Vooral super bedankt!! Voor het bieden van deze mogelijkheid om anders te denken, te werken en vooral ontdekken. Ik raad het iedereen aan die ook iets anders wil. -Yvonne

Ja een maand is zo voorbij en ik wil nog zoveel bekijken op de site dus wil ik graag mijn maandabonnement omzetten in een jaarabonnement. Je brengt het zo duidelijk dus alweer het nodige geleerd. Ik schilder al jaren maar dat wat jij doet dingen uit proberen en loslaten dat vind ik juist leuk en moeilijk. Ik ben bijna 73 jaar maar nooit te oud om de leren toch. Bedankt voor het omzetten van het abonnement. -Wilma

Diverse workshops gevolgd, waarvan er weinig zo gedetailleerd uitleggen als deze. Fantastische uitleg, zo mooi te volgen en echt stap voor stap, mijn complimenten daarvoor. Ben super tevreden met deze online schilderplek. Loop met mijn telefoon in de hand de dagelijkse dingetjes te doen om niets te hoeven missen. Ben al verslaafd. -Annamaria

Ik wilde eigenlijk wel ontdekken of schilderen iets voor mij is. Ik vind het geweldig!! En leer enorm veel van jouw lessen. Ben pas een paar weken geleden gestart maar ik smul van de opdrachten. En jouw eigene manier van uitleggen spreekt mij enorm aan. Kortom ik ben heel blij met dit initiatief. En het is dat ik ver weg woon anders had ik me meteen aangemeld voor les!!  -Bertha

Na een jaar zelf rommelen en niet tevreden zijn met wat ik maakte nu maar is een training gaan volgen. Nou dat was een goede stap zo leerzaam en leuk, gelijk ook maar een abonnement afgesloten. Al veel filmpjes gekeken, echt super ! Met zoveel liefde, passie, gezelligheid en kennis zijn ze gemaakt. Brenda je bent een topper!! De live uitzending was ook geweldig! -Ciska

Voor mij is "ik wil schilderen" de stimulans geweest om serieus aan de slag te gaan. Ik kijk al lange tijd naar Youtube filmpjes, zie daar de mooiste schilderstukken langs komen, maar mistte de technische uitleg vaak. Dat vind ik hier wel en zie ook veel handige tips langskomen. Uiteraard is schilderen "gewoon doen", maar zonder enige kennis en feedback, wordt het niets en dat is wat ik hier wel vind als beginnende "kunstenaar". :) -Rita

Hartelijk dank voor het leuke cadeautje Brenda, het is echt een mooie schort én ik hou van oranje. Dubbel geluk ?. Ik heb al enkele kleurrijke schilderijen gemaakt, jammer genoeg wel naar voorbeelden van internet. Met behulp van ‘ik wil schilderen’ hoop ik eigen inspiratie te krijgen en ook prachtige kleurrijke achtergronden te kunnen gaan schilderen. Tot nu heb ik al met veel plezier naar filmpjes gekeken. -José

Dankzij de mooie en duidelijke video’s heb ik veel informatie gekregen over bv het maken van een mooie achtergrond, laag over laag, materialen. Erg fijn. Daarnaast was het ook erg leuk om eigen werk te delen met anderen en daarop veel positieve en inspirerende reacties te krijgen. -Siekske

Was via een andere "schilder club" begonnen aan een portret, maar kwam er niet mee verder. IwS is voor mij stukken duidelijker en heel sprankelend en probeer nu mijn 1e portretje weer op te pakken. Nog geen spijt van mijn abonnement bij IwS, en al zoveel tips en technieken gelezen. Ik ben er al heel blij mee. -Petra

Ik heb wat zitten kijken naar enkele videos van u. Allereerst mijn complimenten voor uw website, heel professioneel gemaakt en mooi. Uw uitleg is ook heel duidelijk, met vooral een aangenaam accent uitgesproken, zelfs voor een Brabander als ik. -Marinus

Ik schilder al wat jaartjes met aquarel. Ik heb pas 2 losse trainingen gedaan met acrylverf en dat was 'n openbaring. Ik ben helemaal om en ben nu lid geworden. Brenda geeft duidelijke uitleg en is heel enthousiast. Ze is ook niet van de regeltjes en stimuleert je om zelf nieuwe dingen te ontdekken. Ik wil graag "losjes" schilderen. Ik heb er erg zin in. Als ik al die mooie kunststukje voorbij zie komen, moet het wel goed komen. -Friedy

Na een grondige zoektocht door internet ,boeken en goed kijken heb ik hier mijn weg gevonden. Natuurlijk valt er nog genoeg te ontdekken en daar vindt ik deze cursus ideaal voor! De opzet en het enthousiasme spreekt me erg aan. -Consuelo

Ik heb deze app als zeer positief ervaren. Tijdens de corona lock down, wilde ik graag creatief bezig blijven. Met de goede uitleg en feedback van Brenda en de reacties van de mede-creatievelingen is het me goed gelukt. Ik kreeg tips, feedback (niet alleen van Brenda, maar van iedereen die met me meedacht) en veel positieve reacties, waardoor je moed kreeg om door te gaan en steeds meer in je zelf gaat geloven. -Barbara

Ik schilder sinds een aantal jaren. Met name portretten vind ik heel leuk om te maken en ik zou er graag meer over leren. Ook ben ik al een tijdje op zoek naar diverse technieken om toe te passen, mijn werk is nu nog heel plat. Deze technieken zag ik voorbij komen bij een paar bekenden van mij waarmee ik samen online schilderlessen heb gehad. Snel heb ik navraag gedaan en zij verwezen mij naar "Ikwilschilderen". Nadat ik een kijkje had genomen, was ik direct verkocht. Heerlijk, zo veel technieken en ik mag ze allemaal gaan uitproberen en leren. Ik heb er heel veel zin in! -Bianca

Hi  Brenda, super bedankt voor alle info, heb het genoteerd en ga ermee aan de slag. Grenzen doorbreken want ik wil echt verder ontwikkelen. Je hebt me zoveel enthousiast support gegeven, dat dat moet lukken. Nogmaals dank hiervoor. -Lydia

Wat ik zo mooi vind aan aan dit platvorm, is dat je geïnspireerd raakt van alles wat iedereen maakt; je samen aan hetzelfde project/ challenge kan werken op je eigen manier en in je eigen tempo; iedereen zich in je werk interesseert. Ik merk dat die uitdagingen mij goed doen en zeker ook een boost geven, omdat ik zelf weinig ervaring heb en soms geen idee heb wat ik wil gaan maken of hoe het aan te pakken. Door jouw duidelijke video's is er een duidelijke richtlijn hoe je iets kan beginnen/ aanpakken. Dank je wel dat je dit voor ons mogelijk maakt!  -Alice

Ik ben heel enthousiast over wat ik tot nu toe heb kunnen zien, en wat er allemaal gemaakt is. Super!! Ik heb op een cursus gezeten, heel gezellig, maar niet direct mijn stijl. Wat ik tot nu toe hier heb kunnen bekijken, sluit veel beter bij mij aan. Ik ga ervoor en hoop net als jullie heel enthousiast te zijn. En natuurlijk zulke geweldige schilderijen te maken. -Marja